steengrillen drimmelen
Restaurant t Voske Drimmelen À la carte in het hart van Brabant.
R estaurant t Voske Drimmelen ligt op een unieke locatie met uitzicht op de rivier de Amer en Nationaal Park de Biesbosch. D e rust en water rond restaurant t Voske zorgen voor de sfeer die u zoekt. U vindt ons op één van de mooiste plekjes aan de Oude Jachthaven van Drimmelen, in het hart van Brabant.
Lunch Eetcafé De Steenhoeve Raadhuisplein 1a 4921 ZJ Made N.B. algemene reserveerlijn 31 0162-684000.
voor onze menus en gerechten kijk bij menukaarten. en ze zijn er weer Verse Mosselen. Wij zijn geopend. maandag vanaf 11.00 uur tot ca. dinsdag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot ca. zaterdag en zondag vanaf 09.30 uur tot ca.
Steengrillen Reizigersbeoordelingen Het Panorama TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Steengrillen Het Panorama. Restaurants in Drimmelen. Beoordeling van Het Panorama. Biesboschweg 1, 4924 BB Drimmelen, Nederland. 31 162 682 608.
Het Panorama Startpagina Facebook.
En als goed bedoelde tip: Ga beleggen in Norit, op persoonlij ke titel kan ik u verzekeren dat de vraag naar dit product op korte termijn explosief gaat stijgen." Vervolgens zijn we naar Restaurant t Voske gegaan waar we als nog heerlijk hebben gegeten en op meerdere fronten hebben mogen ervaren dat er toch mogelijkhe den in Drimmelen zijn om een geslaagde culinaire avond te ondergaan.
Arrangement Het Panorama.
Onbeperkt en zonder tijdslimiet. 4924 BB Drimmelen. Voortuin van de Biesbosch added 4 new photos. Gisteren was de officiële opening van het nieuwe havenkantoor van Jachthaven Biesbosch en het nieuwe trekpontje ging in de vaart! Wat ziet het er mooi uit!
Het Panorama in Drimmelen Eet.nu.
vrijdag voor de derde keer naar het Jachtpanorama om te steengrillen. Wij zijn de andere keren goed geholpen en op zijn tijd een gezellig praatje. We hebben de andere keren ook lekker gegeten. Dus wij gaan vrijdag weer heerlijk genieten van het eten en het uitzicht. Eten drinken 7. Prijs / kwaliteit 7. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. roberto 188 punten. op 3 april 2011. Alleen koffie en thee gedronken maar hier was alles al mis. De thee kon je zelf uitzoeken uit wel 10 soorten, alleen de earl grey was op en het theewater was gewoon lauw i.p.v. En dit voor 240. De koffie was gewoon slecht en het gebak was weliswaar niet uit de diepvries maar al wel een paar dagen over zijn hoogtepunt heen. De jonge ober was vriendelijk en attent alleen had hij rouwrandjes onder zijn nagels. Het terras is oud en rommelig, het meubilair goedkoop plastic. Eten drinken 4. Prijs / kwaliteit 3. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. op 7 oktober 2010. Afgelopen zondag met mijn man gegeten bij t Jaghtpanorama in Drimmelen.
Steengril en gourmet.
Naast het à la carte menu kunt u bij ons ook steengrillen en gourmetten. Steengrillen en gourmetten bij u aan tafel geserveerd. Wij bieden u zes soorten kwaliteit vlees aan en diverse soorten groenten en sauzen. Daarnaast verse friet, aardappelbolletjes en twee soorten salades.
Het Panorama.
Lekker onbeperkt steengrillen bij Het Panorama. Afrekenen gebeurd enkel per gezelschap en niet individueel. Afrekenen gebeurd enkel per gezelschap en niet individueel. Afrekenen gebeurd enkel per gezelschap en niet individueel. Volg ons op facebook of instagram om altijd up to date te zijn over de Beachparty! gezellige medewerkers voor de bediening. en de afwas. ben jij dapper genoeg om binnen te lopen. jezelf voor te stellen aan de manager. en te zeggen dat jij die nieuwe enthousiaste medewerker bent. die wij zoeken? BELLEN MAG OOK HOOR.: reserveringen en contact. Voor reserveringen neemt u het beste telefonisch contact met ons op. of via WhatsApp. Reserveringen via email minimaal 3 dagen vantevoren aangeven. Do not forget to state your country code if your phone number connects outside the Netherlands. Dank u wel voor uw bericht. Wij proberen altijd binnen 2 werkdagen te reageren op uw bericht. Mocht u sneller een reactie willen ontvangen op uw bericht, dan verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen via 0162-682608. Back to Top. restaurant het Panorama, Biesboschweg 1, 4921BB, Drimmelen, the Netherlands 0162-682608 info@vermeulenhoreca.nl.

Contacteer ons