steengrillen utrecht
Den Draeck, Steengrillen in hartje Utrecht bij Den Draeck: épargnez 40% à Utrecht avec Social Deal.
Veuillez utiliser un terme de recherche différent. Utiliser ma position. Populaire à proximité de Utrecht. Bergen op Zoom. 088 205 05 05. disponible jusqu'à' 2300: heures. Questions les plus fréquentes. S'inscrire' / Connexion. Utrecht À proximité Utrecht. Bergen op Zoom.
Restaurant Blij met het mooiste terras aan de vecht in Utrecht.
Met het mooiste terras aan de Vecht. Reserveer een tafel. Het eten van halve gerechten voor precies de halve prijs. Lees meer over SamSam. Speciale arrangementen voor ieder gezelschap en voor iedere gelegenheid. Lees meer over de mogelijkheden. Bel ons 030 271 30 80.
Restaurant Den Draeck.
Utrecht Den Draeck 72 dpi-11uitgesneden. Gelegen in het centrum van Utrecht aan de beroemde Oude Gracht bevindt zich een restaurant waar u zich waant in de prachtige werfkelders met oud Utrechts tintje. Een moderne maar romantische setting waar u kunt genieten van een heerlijk avondje tafelen. Daarnaast kunt u ook uitgebreid lunchen op zomerse dagen aan de werf! Kortom, voor een sfeervol avondje uit eten bent u bij ons op de juiste plaats. Ook als u met een grote groep komt! Heeft u een allergie? Ook daar kunnen wij rekening mee houden. Voor de meest voorkomende allergenen gluten, noten en lactose hebben wij een speciale kaart. Speciaal voor groepen vanaf 15 personen hebben wij een 3 gangen-menu samengesteld, dit om u als gast een zo groot mogelijke service te bieden. Dit menu is 2650, p.p. groepen boven 15 pers. kunnen niet a la carte eten U heeft ook de mogelijkheid om te gaan steengrillen.
Restaurant Utrecht Hotel Mitland Utrecht.
s Zomers kunt u onder andere heerlijk ontbijten op het terras en in de winter plaatsnemen bij de open haard met een van de aanwezige kranten of magazines. Vlonders is een ideale locatie voor een zakelijk overleg in Utrecht door de goede bereikbaarheid en aanwezigheid van vele voorzieningen zoals snel draadloos Wifi.
Onbeperkt steengrillen Ontdek de provincie Utrecht.
Gelegen in het centrum van Utrecht aan de beroemde Oude Gracht bevindt zich een restaurant waarin u zich weer in de Middeleeuwen waant. De middeleeuwse decoraties zorgen s avonds, als de vele kaarsen branden voor een ware romantische ambiance. Buiten de warme aankleding van het restaurant kunt u bij den draeck genieten van de lekkerste maaltijden. Onbeperkt steengrillen is voor groepen uniek op deze locatie.
Steengrillen" Reizigersbeoordelingen Den Draeck TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Steengrillen" Den Draeck. Restaurants in Utrecht.
Den Draeck, Steengrillen in hartje Utrecht bij Den Draeck: bespaar 40% in Utrecht via Social Deal.
Steengrillen in hartje Utrecht bij Den Draeck. Binnenkort online: Ja. Kom dit najaar gezellig steengrillen bij Den Draeck in hartje Utrecht: perfect voor een heerlijke avond tafelen met familie of vrienden. Spaar nu voor 5 gratis saldo meer info. Log in om jouw spaarkaart te zien.
Restaurant Utrecht Den Draeck Uit eten Utrecht restaurants.
Een moderne maar romantische setting waar u kunt genieten van een heerlijk avondje tafelen. Daarnaast kunt u ook uitgebreid lunchen op zomerse dagen aan de werf! Uit eten in Utrecht doet u bij Den Draeck, het beste van restaurants Utrecht!

Contacteer ons