Klompengolfen
Klompengolf en Fietstocht door Amsterdam Verschoor Reizen.
Klompengolf en fietsen door Amsterdam. Een populair bedrijfsuitje in Amsterdam. U gaat vandaag het spel Klompengolf spelen tussen de weilanden en maakt een actieve fietstocht door Amsterdam, waarbij de belangrijkste bezienswaardigheden voorbij komen. Een combinatie tussen een actief en een recreatief dagje uit voor uw gezelschap!
Boerderij de Boerinn Struinen Vorsen.
Onze boerderij is een inspirerende vergaderlocatie midden in het Groene Hart. Goed bereikbaar vanuit de provincies Utrecht, Noord en Zuid-Holland, met gratis parkeerplekken. Indien gewenst verzorgen wij tussendoor een uitgebreide lunch met diverse streekproducten of kunt u het vergaderarrangement combineren met een ontspannen activiteit zoals klompengolfen.
IJsboerderij de Bûterkamp Klompengolf.
Gewapent met golfstick en bal mag u dan langs de 9 hole's' om met u groep te winnen. De groep met het minst aantal slagen wint. Wilt u halverwege het parcours een kop koffie o.i.d, dan bestaat dit tot de mogelijkheid.
Arrangement Boerenbuidel Boerderij de Boerinn.
Maak zelf een keuze uit één van de twee activiteiten: Kanoën of Klompengolfen. Als de groep wat groter is kunnen jullie ook kiezen voor een keuzeprogramma. Na de activiteit is er de tijd om gezellig bij te kletsen aan de bar of op het terras aan het water.
Klompengolf tussen de schapen bij Landgoed de Biestheuvel Events.nl.
Het is even wennen om te gaan klompengolfen tussen grazende schapen. Je zult wel even verbaasd naar de grote kudde schapen kijken die tijdens het klompengolf grazen langs de kant staan. Wat gebeurt er als je een bal tegen een schaap slaat?
De lekkerste asperges in t Groene Hart vindt je bij Aspergehof Noordam.
Klompengolf, Boer Hollandse spellen, rondleidingen, kookworkshops, wandelen, varen, steppen of andere activiteiten. Ook voor een barbecue, varkentje aan het spit, buffet, diner of feest kunt u op de boerderij terecht. Geheel verzorgd naar uw wens, uw stijl en aankleding. Wij denken graag met u mee.
Kennismaken met klompengolf bij De Boerinn bij Woerden.
Ook kregen we allemaal een bal in een andere kleur, ongeveer ter grootte van een handbal. Onze instructeur vertelde er meteen bij dat in het veld waar we klompengolf zouden gaan spelen stokken staan om je bal uit het water te vissen.
Boerderij de Liedehoeve Boerengolf, Picknick Boerenspelletjes bij Boerderij de Liedehoeve.
In ons hooihuis staan ook een aantal spelen zoals Boerjart, groot snookerveld en keus met klompen, Zakdoekje leggen, gooi het zakdoekje in de genummerde klompen tegen de wand en het oud Hollandse kaasrollen, deze heeft veel weg van een grote sjoelbak maar dan gaan de schijven er op zijn kant in voor extra punten.
Klompengolf op één van de mooiste banen van Nederland!
Het verschil tussen Klompengolf en Boerengolf is dat bij Klompengolf iedereen een eigen club met een bal krijgt en er wordt gestreden voor een individuele score en bij Boerengolf werk je met één club en één bal voor een gezamenlijke teamscore.

Contacteer ons