steengrillen arnhem
Argentijns grill restaurant El Rio.
Argentijns Grill Restaurant El Rio is een sfeervol ingericht stukje Argentinie aan de Rijnkade in Arnhem. Geniet van de romantiek en de warmte en van la parilla, de grill. Geniet van het allerbeste Argentijnse vlees, van volle, krachtige wijnen. Geniet van het uit eten gaan met vrienden, een romantisch diner met uw geliefde en van de warme, gastvrije bediening.
Home Atlantis Arnhem.
Het Concept van Atlantis Arnhem. Wij leggen u graag ons concept uit. Onbeperkt eten en drinken. Met het All-in-Dinner betaalt u niet per gerecht of per drankje, maar voor de tijdsduur van uw verblijf. Alle frisdranken, bier, wijn, koffie, thee en luxe desserts zijn in de arrangement inbegrepen.
Kortingsbonnen in Arnhem voor Bowling. Bespaar met Groupon tot 70% op Bowling in Arnhem.
Met de deals voor de bowlingbaan Arnhem wordt het bowlen in Arnhem nu erg aantrekkelijk. U kunt samen met uw familie en vrienden nu zeer voordelig een balletje gooien op de bowlingbaan Arnhem. Wilt u ook van deze actie profiteren?
Start Meet Ribs Steaks from Grill.
Dé plek om te genieten van fantastische gerechten! Voor ieder wat wils, voor de grote en kleine trek, avondvullend tafelen, even een snel hapje eten, een team-uitje met collegas of een gezellige borrel met familie en/of vrienden. De mogelijkheden zijn afhankelijk van uw wensen.
Restaurant Bowlingcentrum Arnhem.
Voor groepen vanaf 25 personen kunnen wij andere openingstijden hanteren. In vakanties zijn wij op maandag ook vanaf 1400: uur geopend. Telefonisch zijn wij doordeweeks vanaf 900: uur en in het weekend vanaf 1100: uur bereikbaar. De Schelmse Brug. 6816 SH Arnhem.
Bowlingcentrum de Schelmse Brug Arnhem 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Bowlingbanen, Recreatie en spellen. Schelmseweg 52, 6816 SH Arnhem, Nederland. 31 26 352 9550. Alle fotos 8. Hoogtepunten uit beoordelingen. Leuk en lekker. Eerst gezellig bowlen en daarna steengrillen met prima en voldoende gerechten. Goede sfeer, fijne meer lezen. Beoordeeld op 13 april 2018.
Bowlen in regio Arnhem De Veerstal.
Waar ga je dan naar toe? De Korenmarkt, de Schelmseweg of toch Zevenaar? Dat zijn de geijkte plaatsen om te bowlen in en om Arnhem. Maar sinds kort is er een hele leuke bowlingbaan in de buurt van Arnhem bijgekomen.
Eetcafé Rubens Arnhem, waar eten weer een belevenis wordt!
Eetcafé Rubens te Arnhem. Arnhem is een bruisende stad met vele leuke horeca gelegenheden. Dit trekt veel bezoekers die kunnen genieten van een groot aanbod aan restaurants, cafe's' en uitgaans gelegenheden. Ook staat Arnhem bekend om de kunst en de vele evenementen die hier jaarlijks worden georganiseerd.
all you can eat restaurants: 5x waar je ze vindt in Arnhem.
9x hier kun je lekker snel broodjes afhalen in Arnhem. 9x hier kun je lekker snel broodjes afhalen in Arnhem. 30 juli 2018. 11x eten en shoppen in de 7 straatjes van Arnhem. 11x eten en shoppen in de 7 straatjes van Arnhem.
Bowlingcentrum Arnhem Bowlen met Sterren!
Voor groepen vanaf 25 personen kunnen wij andere openingstijden hanteren. In vakanties zijn wij op maandag ook vanaf 1400: uur geopend. Telefonisch zijn wij doordeweeks vanaf 900: uur en in het weekend vanaf 1100: uur bereikbaar. De Schelmse Brug. 6816 SH Arnhem.

Contacteer ons