steengrillen rotterdam
Bowlen in Rotterdam Lommerrijk: Lommerrijk.
Foute schoenen voelden nooit eerder zo goed als bij DOK99. De leukste bowlingbaan van Rotterdam grenst aan Lommerrijk en heeft een eigen grill-café en een buitenterras. De 12 bowlingbanen zijn 7 dagen in de week open. Organiseer een bowlingtoernooi met familie en vrienden in combinatie met ons nieuwe systeem en spellen! Voor kinderen zijn er lichte ballen en hekjes om de goten er mee af te sluiten. U kunt een potje bowlen combineren met een lunch of diner bij Lommerrijk, maar u kunt natuurlijk ook genieten van steengrillen in het eetcafé van DOK99.
Dok 99 Deal van de dag Groupon.
Best of 2011 Collageen Lichttherapie behandelingen, 10 of20, bij BeautyCompany Rotterdam vanaf 69. Voorwaarden 1 uur bowlen, inclusief steengrill of tafelbarbecue Voucher is geldig in de vestiging in Rotterdam, op dinsdag t/m zondag t/m 31 augustus 2010 Reserveren verplicht o.v.v.
Steengrillen Dok 99 Rotterdam.
Dok 99 Rotterdam Eten Drinken Steengrillen. Contact en route. En volg ons op Facebook en Twitter! Aan de bar. Steengrillen is al jaren onze specialiteit. Op een lavasteen van 400 graden celcius maak je zelf de lekkerste stukken vlees of vis klaar.
BBQ/grill restaurants in Rotterdam Rotterdam-Centrum IENS.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Rotterdam /. BBQ/grill restaurants in Rotterdam Rotterdam-Centrum. BBQ/grill restaurants in Rotterdam Rotterdam-Centrum.
Steengrillen Rotterdam Grand Café Bowling The Cat.
Twee uur steengrillen De Luxe. The Cat Grand Dessert. Inclusief dranken binnenlands gedistilleerd. bier, wijn, frisdranken, koffie/thee. Reserveer tijdig van te voren op www.bowlenrotterdam.nl/kerst of via de reserveerlijn 010 410 18 39. Op beide kerstdagen is losse baanhuur alleen overdag mogelijk tot 1600: uur. Losse baanhuur inclusief schoenen a 25, per baan per uur. Maximaal 6 personen per baan. 1 consumptie per persoon verplicht. In verband met inkoop en organisatie kunt u tot maximaal 48 uur van te voren uw reservering kosteloos annuleren. Bij annulering binnen die periode zijn wij genoodzaakt 75% van de reserveringswaarde aan u door te berekenen. Na ontvangst van uw reservering sturen wij u een bevestiging van de reservering. Pas wanneer u deze van ons ontvangen heeft is uw reservering definitief. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden. The Cat Kids arrangement. Bowlen voor scholen. Feesten en Partijen. Grand Café Bowling The Cat. Sallandweg 101 tegenover AHOY. 3083 BC Rotterdam.
STEENGRILLEN De Après Skihut.
Goed nieuws voor iedereen die last heeft van wintersportkoorts, die snakt naar een verblijf met familie of vrienden in dat knusse Oostenrijkse chaletje. Diezelfde gezelligheid heb je ook op het Stadhuisplein in Rotterdam. In De Après Skihut kun je onbeperkt steengrillen voor slechts 1895, euro per persoon.
Onbeperkt grill arrangement Zwarte Zwaan Rotterdam. facebook-icon. twitter-icon. youtube-icon.
Klik hier voor onze openingstijden. Het diner kan ook goed gecombineerd worden met een stadstour in de panorama bus van Sightseeing Rotterdam, een sessie lasergamen bij Lasergame Rotterdam, een tour op een Segway bij Segway Rotterdam of met een stadstour in de amfibie bus van Splashtours.
Steengrill en bowlen Dok 99 Rotterdam.
Dok 99 Rotterdam Steengrill en bowlen. Contact en route. En volg ons op Facebook en Twitter! Steengrill en bowlen. Elke dag van de week te reserveren. Gezellig steengrillen op een lavasteen van circa 400 graden Celsius. U krijgt geserveerd.: Vleessoorten tournedos, varkenshaas, runderhamburgertje, kippendijspies en kalkoenfilet.

Contacteer ons