gegri steengrillen
Steengrillen Reizigersbeoordelingen Eetcafe Ge-Gri TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Steengrillen Eetcafe Ge-Gri. Restaurants in Rekem.
Kerkkoor St-Jozef viert St-Cecilia aan de feestdis Lanaken Het Belang van Limburg.
Eerst werd om 18 uur de eucharistieviering opgeluisterd met aangepaste muziek, waarna men naar restaurant de Gegri in Rekem trok, waar de leden en hun echtgenoten konden genieten van een heerlijk avondje steengrillen. Er werd ook nog getoost en een Lang zal ze leve gezongen voor koorlid Mia die deze dag precies 83 lentes telt.
Ge-Gri in Rekem Eet.nu.
Eten drinken niet van toepassing. Sfeer niet van toepassing. Service niet van toepassing. Prijs / kwaliteit niet van toepassing. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.
Ge-gri Now Closed Brasserie in Rekem Lanaken.
Plus use our free tools to find new customers. You must enable JavaScript to use foursquare.com. We use the latest and greatest technology available to provide the best possible web experience. Please enable JavaScript in your browser settings to continue.
Brandpasta Tafel BBQ kopen? BESLIST.nl Laagste prijs online.
Het fijne aan deze barbecue is dat hij zo compact is dat je hem werkelijk overal mee naar toe kan nemen en kan neerzetten.Barbecue├źn wordt een koud kunstje dankzij het innovatieve design van deze Compact Pro. Het eten wordt indirect gegri.
Eetcafe Ge-Gri, Rekem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Steen grille gedaan met vrienden zeer lekker veel variatie zowel vlees als vis met veel keuzen in groenten.via social deal 1495, per persoon amuse steen grille en een nagerecht. Ook de maandag menu is een aanraden iedere week iets anders voor de vaste.

Contacteer ons