steengrillen bowlen gorinchem
Palm Party House bowlen, eten, kinderfeest, live, muziek, gourmet in Zwijndrecht.
Voor een avondje uit hebben wij arrangementen variërend van bowlen met een hapje en een drankje tot een uitgebreid all-in arrangement. Wij verzorgen uw bruiloft tot in de puntjes, hebben iedere zaterdag live muziek en voor de fanatieke bowler ook competities.
bowling-info.nl Alle bowlingbanen in Giessenlanden, Gorinchem, Leerdam en Zederik op één plek.
Alle Bowlingbanen In de regio.: Kaart weergeven Bowlingbaan in Giessenlanden, Gorinchem, Leerdam en Zederik. Monkey Town Bowling Leerdam. Indoor speelparadijs met bowling en squash. In de omgeving binnen 15 km. Bowling de" Ooievaar" Groot ammers. Het Party Bowling Centrum De" Ooievaar" vindt u aan de noordrand van de Alblasserwaard. Aan de andere zijde is dit unieke Party Bowling Centre ingesloten door de Lek. De Schildkamp Asperen. De Schildkamp 6 bowlingbanen Specialiteiten restaurant Vergaderlocatie 64 hotelkamers Healthcenter. De Heeren van Suylighem Zuilichem. In de omgeving binnen 30 km. American Roadhouse B.V. Stoere cowboys of cowgirls zijn welkom bij partycentrum the American Roadhouse. Treed binnen in een wilde westernwereld. Bij the American Roadhouse kun je karten, bowlen.,
American Roadhouse Arrangementen, feestjes en uitgebreide menukaart. American Roadhouse Arrangementen, feestjes en uitgebreide menukaart.
Zo kunnen jullie karten en bowlen bij het Texas arrangement, meedoen aan de westerngames met het Cowboy arrangement of deelnemen aan onze stoere Redneck games, behorende bij het Redneck arrangement. Kies het arrangement dat het beste bij uw groep past of neem contact met ons op voor een arrangement op maat.
Bowling Monkey Town Leerdam. header_cave_eyes.
Dat kan bij ons. Of je nou kiest voor het indoor speelparadijs met bowlen, of bijvoorbeeld alleen bowlen, wij doen ons uiterste best om er een knalfeest van te maken. Maatwerk is ook mogelijk. Daarvoor kan je ons contacteren via de contactpagina. Route naar Monkey Town Leerdam. Eens wat anders doen dan gourmetten of een klassiek all-you-can-eat restaurant bezoeken om wat te vieren of om simpelweg lekker buiten de deur te eten? Dan zit je bij Monkey Town Leerdam goed. Wij beschikken over een groot seperaat restaurant. De indoor speeltuin is slechts enkele meters verderop en door de grote ramen kijk je er direct in. Het gemak van een indoor speelparadijs en restaurant gecombineerd. Steengrillen is gezellig en hoeft niet eens duur te zijn.
Wat wilt u doen? A15 Bowling.
in combinatie met steengrillen of een barbecue voor een vanaf prijs van 4400, p.p. De prijs is afhankelijk van de door u geselecteerde spellen. Neemt u contact met ons op om dit samen door te nemen? Er geldt een minimum van 30 personen voor de combinatie met een barbecue. voor deze spellen geldt een minimum van 8 personen. Kom in contact. Address: Franklinweg 5, 4207HX Gorinchem. A15 Karting Karten en meer. Bowling Disco bowlen Kinderfeestje Familiefeest Bedrijfsfeest Bowling vereniging Feestdagen Bowling Borrel.
arrangementen A15 Karting.
Voor de mogelijkheden verwijzen wij u graag naar de website van A15 Bowling. Mocht uw arrangement er niet tussen staan, neem dan contact met ons op zodat wij een arrangement op maat samen kunnen stellen. Alle prijzen van arrangementen zijn geldig vanaf 8 personen.
A15 Bowling Bowling Center en meer.
Wilt u meer weten? Eind oktober 2015 opende A15 Bowling haar deuren op de derde verdieping van het vrijetijdscentrum aan de Franklinweg 5 te Gorinchem. Door de keuze van deze locatie kan A15 Bowling zich onderscheidden van andere bowlingbanen, omdat zij zal samenwerken met A15 Karting. Waarom is dit interessant voor u? Omdat dit betekent dat wij u nog veel meer kunnen bieden dan bowlen.
Bowling Sport Partycentrum de Ooievaar Groot-Ammers.
Grillmenus zijn onze specialiteit, wat dacht u van barbecue in onze zitkuilen tot 125 pers informeel en nooit afhankelijk van het weer. Steengrillen en gourmetten ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Door de vele mogelijkheden die het partycentrum te bieden heeft is het een ideale locatie voor het vieren van uw bedrijfsfeest, familiefeest of verjaardag. de Ooievaar staat bekend om zijn uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding. U bent van harte welkom bij ons in Groot-Ammers. Onze medewerkers bieden u een gastvrij en enthousiast onthaal. Elke dag heten wij onze gasten van harte welkom en bieden wij ze. onze bekende en voortreffelijke service. Gezellig bowlen op één van onze 8 volledig geautomatiseerde bowlingbanen, waar u onder het genot van een hapje en een drankje een gezellig en sportief avondje uit beleefd.
Tarieven Piratenland Gorinchem.
Kinderen tot en met 2 jaar. Prijs per persoon met 1 uur bowlen. Prijs per persoon met 2 uur bowlen. Kinderen tot 12 jaar. Kinderen tot en met 2 jaar. Alle bedragen zijn per persoon, in Euro's' en inclusief BTW.
Arrangementen Hakla B.V.
1 baan met 1.5 uur bowlen met frites, snack en salade voor 6 personen. 2 banen met 1.5 uur bowlen met frites, snack en salade voor 8 personen. Steengrillen in de molenvliet bowling. Beide dagen vanaf 12.00 uur tot 20.00 uur.

Contacteer ons