steengrillen utrecht oudegracht
Den Draeck in Utrecht Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Gelegen op een unieke locatie aan de Oudegracht in Utrecht vind je Restaurant Den Draeck. In de oude werfkelders waan je je een beetje in het verleden, maar door de romantische maar moderne setting is het interieur toch volledig van deze tijd.
Den Draeck, Steengrillen in hartje Utrecht bij Den Draeck: bespaar 40% in Utrecht via Social Deal.
Oudegracht aan de werf 114-122 3511 AW Utrecht Routebeschrijving. Uit eten in Utrecht? In het centrum van Utrecht aan de beroemde Oudegracht vind je restaurant Den Draeck. Kom hier genieten van een heerlijk avondje tafelen in een sfeervolle setting. Je kunt hier gezellig steengrillen samen met vrienden of familie.
Steengrillen" Reizigersbeoordelingen Den Draeck TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Steengrillen" Den Draeck. Restaurants in Utrecht. Beoordeling van Den Draeck. Oudegracht aan de Werf 114-122 3511 Aw, 3511 AL Utrecht, Nederland.
Den Draeck arrangement Schuttevaer.
Oudegracht t/o 85. Heerlijk eten in een romantische ambiance, uiteraard in combinatie met een rondvaart door Utrecht. Terug naar zoekresultaat. Foto en video. restaurant den draeck. Gelegen in het centrum van Utrecht aan de beroemde Oude Gracht bevind zich een restaurant waar u zich waant in de prachtige werfkelders met oud Utrechts tintje.
Onbeperkt steengrillen Ontdek de provincie Utrecht.
Gelegen in het centrum van Utrecht aan de beroemde Oude Gracht bevindt zich een restaurant waarin u zich weer in de Middeleeuwen waant. De middeleeuwse decoraties zorgen s avonds, als de vele kaarsen branden voor een ware romantische ambiance. Buiten de warme aankleding van het restaurant kunt u bij den draeck genieten van de lekkerste maaltijden. Onbeperkt steengrillen is voor groepen uniek op deze locatie. Diverse soorten vlees, diverse koude en warme sausjes, salade, frites en groente. Ideaal om gezellig te tafelen. The Colour Kitchen Oudegracht.
Restaurant Utrecht Den Draeck Uit eten Utrecht restaurants.
Den Draeck Oudegracht a/d Werf 114-122 3511 AW Utrecht. t: 030 232 19 99 email protected. Onderdeel van Etenbij.nl en in beheer van Debuut B.V. Disclaimer Realisatie: Probu Online. Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca UVH van toepassing.

Contacteer ons