steengrillen en bowlen
Bowlingcentrum Purmerend Home.
Zondag 1750, per uur. Bowlen en steengrillen vanaf 2250, per persoon, voor kinderen vanaf 1500, per kind. Bowlen voor senioren 5, per persoon en het eerste kopje koffie/thee is van het huis. Volumeknop omhoog, discolichten aan, en de lasershow maakt het feest compleet.
Bowling Valkenburg Arrangementen Bowling Valkenburg.
2 uur bowlen in de prijs inbegrepen i.p.v. Bowlen van 17.00 tot 19.00 uur en aansluitend arrangement naar keuze. Steengrillen staat voor oergezellig en steengoed dineren. Dat alles op een steen, die wordt verhit tot 400 graden. Op het menu staan lkalkoensate, kipfilet, biefstuk, varkensfilet, kalfsoester, tomaten, champignons, uienringen, paprika's, meloen, ananas, banaan, perzik, aardappelsalade, 4 koude sauzen, satésaus, stokbrood, kruidenboter en frites.
Arrangementen voor bowlen en eten Bowling Harderwijk.
Onze zakelijke arrangementen zijn te boeken met en zonder bowlen. Boek een vergaderarrangement met onbeperkt koffie, thee en frisdranken. Onze vergaderzalen zijn voorzien van een flipover, beamer en projectiescherm. Het is mogelijk om het arrangement met en zonder bowlen te reserveren.
Bowling Schagen, voor een gezellig avondje uit!
Steengrillen Gourmetten Steamgrillen. BOWLEN ETEN UPGRADES. Extra grote vleesschotel voor de grote eters. Satésaus en een verse fruitschotel met ananas, meloen, druiven, aardbeien, sinaasappel en kiwis. Alles vers en heerlijk: Wij gaan voor de beste producten en gebruiken alleen lokale leveranciers.
Tarieven Bowlen en steengrillen Bowling Partycentrum Breda.
Op vertoon van de Bredase schoolpas of collegekaart krijg je korting op het bowlen. Deze korting is alleen geldig van maandag t/m vrijdag van 0900: uur tot 1800: uur en op dinsdag en woensdagavond. Tijdens de schoolvakanties zijn deze kortingen ook geldig.
Bowling Partycenter Heiloo BOWL, BAR GRILL IEDEREEN DOET MEE.
Sinds de oprichting in 1975 zijn wij een familiebedrijf. Van scholen tot verenigingen, bowlen is een vorm van bewegen met sociale opvoeding. 16 Banen 12 officiele wedstrijdbanen, 4 prive-banen boven. Elk gedeelte heeft een eigen bar voor drankjes en kleine hapjes.
Bowling Overhees Bowlingoverhees.
Wilt u bijvoorbeeld niet 2 uur maar 15, uur bowlen? Of met een groep gezellig en betaalbaar steengrillen of barbecueën? Of een tiptop verzorgd bedrijfsfeest houden. Bij ons bent u verzekerd van maximale gastvrijheid en een geslaagde middag, dag of avond.
Bowl Fun Home.
In ons restaurant is plaats voor groepen tot 80 personen om gezellig te steengrillen of te barbecueën. Ons bowlingcentrum is geschikt voor familiefeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, tienerfeesten, vrijgezellenfeesten en nog veel meer. Kijk verder op onze site voor nieuwtjes, speciale aanbiedingen en onze arrangementen. Voor het reserveren van een Bowlingbaan zonder arrangement, graag telefonisch reserveren. Voor reserveringen buiten deze openingstijden bel.: dinsdag t/m vrijdag tot 1800.: 2050, per uur per baan. dinsdag t/m vrijdag na 1800.: 2250, per uur per baan. zaterdag van 1400: tot 2400.: 2450, per uur per baan. 1 uur bowlen voor 2150.,
Steengrill Restaurant Bowling De Brug Active nabij Eindhoven.
Boek ons All Inclusive Bowlen Grillen arrangement bestaande uit: één uur bowlen, twee uur onbeperkt grillen met saladebuffet en sausjes én drie uur onbeperkt drankjes Jupiler pilsner van de tap, wijn, fris, vruchtensappen, koffie en thee. Maandag t/m donderdag 3450, p.p.
Steengrill Bowling en Partycentrum Krimpenhof.
1350, van 5 tot en met 11 jaar. 650, voor 3 en 4 jaar. GRATIS tot en met 2 jaar. Bowlen voor of na het steengrillen? In combinatie met bovenstaand arrangement krijgt u 20% korting op de baanhuur. Koud en Warm Buffet.
Steengrill, Plaatgrill en BBQ Deventer Buitensociëteit Bowling.
Steengrillen, Plaatgrillen of BBQ-en? Grill zelf je vlees en groenten binnen enkele minuten klaar met een beetje zout en een loeihete lavasteen. Gourmetten, maar dan veel leuker. Biefstuk, varkenssteak, gemarineerde kipfilet, spiesjes en hamburgers. Inclusief een uitgebreid saladebuffet, stokbrood met huisgemaakte kruidenboter, verse frites en lekkere sausjes.
Bowlen en Steengrillen.
Beleef je eigen Formule 1 race! Bowlen en steengrillen. Bowlen in een unieke Mexicaanse sfeer! Wij beschikken over 10 volautomatische bowlingbanen in het ultramoderne bowlingcentrum van Kartplaza Actionworld. U kunt één of meerdere bowlingbanen bij ons reserveren, afhankelijk van het aantal personen met wie u kunt.

Contacteer ons