klompengolf
Klompengolf SBP Outdoor.
Dit is het bekende boerengolf maar dan op een 10 holes tellende golfbaan door de Brabantse bossen. Klompengolf is een spel dat u prima kunt spelen met groepen die zowel uit kinderen als volwassenen bestaan. Al mogelijk vanaf 2 personen.
Klompengolf Activiteiten Boerderijrecreatie.
We zijn ook per boot bereikbaar. Heerlijk klompengolf aan het Tjeukemeer. Klompengolf is een zeer geschikte activiteit voor bedrijven, vrijgezellenfeesten, families en verenigingen. Dat komt omdat er teamspirit wordt gevraagd. Maar het is tegelijk een ontspannen en gezellige buitenactiviteit. Deze combinatie zorgt er voor dat eigenlijk iedereen klompengolf leuk vindt.
Koeknuffelen Klompengolf Arrangementen Boerderijrecreatie.
Na twee uur bent u klaar met Koeknuffelen. Na een kleine pauze met drankje is het tijd voor een sportief potje klompengolf. Wij hebben een bijzondere baan voor u aangelegd aan het Tjeukemeer in Delfstrahuizen met mooie uitzichten en paar moeilijke hindernissen.
Klompengolf in Kamerik Boerderij De Boerinn.
Sluit het menu. Terug naar de zoekresultaten. Klompengolf in Kamerik Boerderij De Boerinn. Zowel in de zomer als in de winter kun je bij ons terecht voor boerengolf. Op ons weiland hebben wij 18 uitdagende holes klaar liggen waar jullie je lekker op kunnen uitleven.
klompengolf Boerenspellen.
Klompengolf Camping de smal.
Toiletten en douches. Naast de camping hebben we ook klompengolf. Klompengolf is een leuke buitenactiviteit voor uw familiedag personeelsuitje, vrijgezellenfeest of het jaarlijkse uitje van de buurtvereniging. Het spel wordt gespeeld achter de boerderij op een 5 hectare groot grasveld.
Klompengolf Landgoed de Biestheuvel.
Voor het hele gezin. Klompengolf is een toegankelijke sport voor de hele familie. Op ons landgoed ligt een prachtig klompengolf parcours, waarbij u in de velden en bossen van de Biestheuvel wandelt. Heerlijk ontspannen en met zn allen de natuur in en golfen maar.
Kennismaken met klompengolf bij De Boerinn bij Woerden.
Ook kregen we allemaal een bal in een andere kleur, ongeveer ter grootte van een handbal. Onze instructeur vertelde er meteen bij dat in het veld waar we klompengolf zouden gaan spelen stokken staan om je bal uit het water te vissen.
Klompengolf op één van de mooiste banen van Nederland!
Het verschil tussen Klompengolf en Boerengolf is dat bij Klompengolf iedereen een eigen club met een bal krijgt en er wordt gestreden voor een individuele score en bij Boerengolf werk je met één club en één bal voor een gezamenlijke teamscore.

Contacteer ons