steengrillen en bowlen rotterdam
Dok 99 Deal van de dag Groupon.
Laat verbouwings en andere klussen in huis uitvoeren in 4, 8 of 16 manuren doorRenovatiebedrijf Haanstra vanaf 89 5. Best of 2011 Collageen Lichttherapie behandelingen, 10 of20, bij BeautyCompany Rotterdam vanaf 69. Voorwaarden 1 uur bowlen, inclusief steengrill of tafelbarbecue Voucher is geldig in de vestiging in Rotterdam, op dinsdag t/m zondag t/m 31 augustus 2010 Reserveren verplicht o.v.v.
atoll rotterdam.
12 qubicaamf bowlingbanen 18 pooltafels 14 8ft tafels en 4 9ft tafels. 2 airhockeys 2 speelautomaten. restaurant 11 00 24 00 lounge met cocktails rokersruimte. Cor Kieboomplein 509-510 3077 mk Rotterdam 010-4794799 MaDo en Zo: 11 00 01 00 VrZa: 11 00 02 00.
Dok 99 Rotterdam Grill Café Bar Bowling.
Een aanvraag kunt u altijd omzetten in een reservering! Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes! Dok99 Vlaardingen en Rotterdam tweets worden geladen. 1e en 2e Kerstdag steengrill. Steengrillen, bowlen en 3 uur drankjes. DOK 99 Rotterdam pakt alle kerstdagen goed uit!
Bowlen Restaurant Cathay.
Flexibele, representatieve en klantvriendelijke medewerkers m/v voor in de bediening en in de spoelkeuken. Ben je minimaal 16 jaar en flexibel beschikbaar op avonden, in weekenden en op avonden? Informeer bij de receptie of stuur een mail naar restaurantcathay@gmail.com naar mogelijkheden!
Kinder steengrill en bowlen Dok 99 Rotterdam.
Dok 99 Rotterdam Kinder steengrill en bowlen. Contact en route. En volg ons op Facebook en Twitter! Kinder steengrill en bowlen. Kom je verjaardag vieren bij Dok! Het leukste kinderfeestje. voor kinderen van 8 t/m 12 jaar! Gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes je vlees grillen op een eigen lavasteen op tafel. Natuurlijk serveren wij ook salades, frites met sausjes en als afsluiter een spetterende ijstaart met rook en vuurwerk.: De steengrill bestaat uit diverse vleessoorten tournedos, varkenshaas, runderhamburgertje, kippendijspies en kalkoenfilet. Daarbij huisgemaakte aardappelsalade, koolsalade, champignons met knoflook en ui, mini maiskolf, tomaat komkommersalade, diverse sauzen, huisgesneden frites en rustiek brood met smeersels. Inclusief spetterend ijsdessert, gepresenteerd met rook en vuurwerk! Voor of na het steengrillen een uur bowlen per 6 kinderen reserveren wij 1 bowlingbaan.
Steengrillen Rotterdam Grand Café Bowling The Cat.
Twee uur steengrillen De Luxe. The Cat Grand Dessert. Inclusief dranken binnenlands gedistilleerd. bier, wijn, frisdranken, koffie/thee. Reserveer tijdig van te voren op www.bowlenrotterdam.nl/kerst of via de reserveerlijn 010 410 18 39. Op beide kerstdagen is losse baanhuur alleen overdag mogelijk tot 1600: uur. Losse baanhuur inclusief schoenen a 25, per baan per uur. Maximaal 6 personen per baan. 1 consumptie per persoon verplicht. In verband met inkoop en organisatie kunt u tot maximaal 48 uur van te voren uw reservering kosteloos annuleren. Bij annulering binnen die periode zijn wij genoodzaakt 75% van de reserveringswaarde aan u door te berekenen. Na ontvangst van uw reservering sturen wij u een bevestiging van de reservering. Pas wanneer u deze van ons ontvangen heeft is uw reservering definitief. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden. The Cat Kids arrangement. Bowlen voor scholen. Feesten en Partijen. Grand Café Bowling The Cat. Sallandweg 101 tegenover AHOY. 3083 BC Rotterdam.
Bowlen in Rotterdam Lommerrijk: Lommerrijk.
Foute schoenen voelden nooit eerder zo goed als bij DOK99. De leukste bowlingbaan van Rotterdam grenst aan Lommerrijk en heeft een eigen grill-café en een buitenterras. De 12 bowlingbanen zijn 7 dagen in de week open. Organiseer een bowlingtoernooi met familie en vrienden in combinatie met ons nieuwe systeem en spellen! Voor kinderen zijn er lichte ballen en hekjes om de goten er mee af te sluiten. U kunt een potje bowlen combineren met een lunch of diner bij Lommerrijk, maar u kunt natuurlijk ook genieten van steengrillen in het eetcafé van DOK99.
Steengrill en bowlen Dok 99 Rotterdam.
Dok 99 Rotterdam Steengrill en bowlen. Contact en route. En volg ons op Facebook en Twitter! Steengrill en bowlen. Elke dag van de week te reserveren. Gezellig steengrillen op een lavasteen van circa 400 graden Celsius. U krijgt geserveerd.: Vleessoorten tournedos, varkenshaas, runderhamburgertje, kippendijspies en kalkoenfilet.

Contacteer ons