bowlen en steengrillen limburg
Bowlen Limburg Groepsuitje, Heerlen DagjeWeg.NL.
Bowling Partyhoeve De Aar in Limburg is gevestigd in een charmante oude hoeve en ligt in een prachtige omgeving. De Aar heeft zestien volautomatische kunststof bowlingbanen. Erg leuk is het discobowlen, met disco-verlichting en een dj. Het bowlen is prima te combineren met één van de vele arrangementen. Geniet van een overheerlijke barbecue of kies ervoor om te steengrillen.
Homepage Bowling Partycentrum Maaspoort.
Ben jij tussen de 17 en 24 jaar en technisch aangelegd. Vind je het leuk om met machines te werken, en heb je affiniteit met bowlen; stuur dan je sollicitatiebrief met C.V. naar: Bowling en Partycentrum Maaspoort, t.a.v. de heer J.W.
Bowlen en Steengrillen Bowling en Steengrill Bowling Partycentrum Alphen.
Bowlen en gezellig eten in ons restaurant. waarbij alle leeftijden plezier hebben. Bowlen in combinatie met lekker eten, zelf kokkerellen als je gaat Gourmetten, heerlijk vetvrij Steengrillen, ontspannen aan de Barbecue, een groot feest met je Kinderparty of genieten van onze Spareribs of saté.
De Sluis Bowlen De Sluis.
Wilt u komen bowlen? Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen. Stuur een e-mail of bel even met 31 495 452 549. Bel voor beschikbaarheid en reserveren: 31 495 452 549 of stuur een e-mail. Minimaal 5 kinderen. friet en extra traktatie.: 875, per kind. Bel 31 495 452 549. Volg ons via social media.: Facebook Twitter Google LinkedIn. Partycentrum / Restaurant De Sluis. Industriekade 58 6006 SJ Weert Limburg Nederland.
Bowling Valkenburg Bowling Valkenburg Hét bowlingcentrum van Valkenburg.
Bowling Partycentrum Hendriks in Hoensbroek Eet.nu.
Tijdens het bowlen werd netjes om de zoveel tijd gevraagd of er nog behoefte was aan een drankje. Na het bowlen konden we plaatsnemen aan de vooraf netjes opgedekte langwerpige tafel op een aparte, rustigere, verdieping waar de gourmet-pitjes al in vuur en vlam stonden, klaar voor gebruik.
Restaurant Bowling Venray Jouw Avond Uit!
Bekijk ze allemaal. Tijdens de zomervakantie hanteren wij aangepaste openingstijden en zijn wij vaak ook in de middag geopend. Elke zondag avond v.a. 18.00 uur het 2e uur bowlen gratis. Een avond vol beleving met een overheelijk 10 gangen tapas" diner.
Bowlen en Steengrillen.
Beleef je eigen Formule 1 race! Bowlen en steengrillen. Bowlen in een unieke Mexicaanse sfeer! Wij beschikken over 10 volautomatische bowlingbanen in het ultramoderne bowlingcentrum van Kartplaza Actionworld. U kunt één of meerdere bowlingbanen bij ons reserveren, afhankelijk van het aantal personen met wie u kunt.
Bowling Maastricht, All-You-Can-Eat saté en bowlen: bespaar 50% in Maastricht via Social Deal.
All-You-Can-Eat steengrillen met onbeperkt kip en varkenssaté en garnituren inclusief 90 minuten bowlen bij Bowling Maastricht! Spaar nu voor 5 gratis saldo meer info. Log in om jouw spaarkaart te zien. Bij elke besteding van 750, ontvang je 1 spaarzegel.
De arrangementen Bowling Maaseik Gezellig bowlen en tafelen in Maaseik!
4400, per persoon zonder bowlen. Vis Grill 150., Vegatarische Grill 150., Happy Drink enkel voor Scholen / Verenigingen buiten de openingsuren. Wij bieden u 1 bowling game aan met 1 drankje pepsi, pepsi max, spa orange, spa citroen, ice tea en waters en dit aan 460, p.p.
Bowlen in Limburg.
Op iedere baan kunnen 6 tot 7 personen tegelijk spelen en natuurlijk hebben we ook hier een barretje waar de niet-spelers rustig een drankje kunnen drinken terwijl ze zicht hebben op de bowlingbanen. Kom nu bowlen in Limburg bij All in Echt.
Bowling Lounge in Limburg bij Bowlo Kerkrade.

Contacteer ons