bowlen en steengrillen zuid holland
Homepage SportCity Bowling.
Hier vindt u niet alleen een sfeervol bowlingcentrum met zestien computergestuurde banen, maar ook twee sfeervol ingerichte restaurants met diverse keuzemenus en steengrill mogelijkheden voor kleine en grote groepen. Van een avondje uit met vrienden tot een gezellig bedrijfsfeest: bij SportCity Bowling wordt bowlen altijd een succes!
Bowlen Zuid Holland.
Zuid Holland Bowlen 21. Kijk ook bij.: Bootje varen, theetje drinken in de Theetuin. geopend: elke dag geopend. RIDDERKERK, ZUID-HOLLAND Het lekkerste theefeestje vier je op het terras van De Theetuin in Ridderkerk. Terwijl de hapjes rondgaan en de thee staat te dampen, geniet iedereen van het prachtige uitzicht over de Waal.
Bowlingcentrum Gouda Bowlingcentrum Gouda.
Meld je aan met uw e-mail, zodat U op de hoogte kunt blijven van onze Acties Competities! Het leukste en het gezelligste bowlingcentrum in Gouda. Twee gezellige sfeervolle zalen met een capaciteit van 400 mensen voor alle familie-en zakelijke gelegenheden.
De gezelligste bowling van Westland.
Zin om all American style te komen bowlen? In de gezelligste bowling van Westland en verre omstreken kan het. In een echt Amerikaans decor gooi je de ene strike na de andere. En trek gekregen? Dan staan de lekkerste hapjes en drankjes voor je klaar in onze gezellige bar of voor de stevige trek de leukste en meest heerlijke menus in ons sfeervolle restaurant!
Home.
Bowling Recreatiecentrum Westerpark. Bowling en Recreatiecentrum Westerpark heeft voor jong en oud genoeg mogelijkheden voor een lekker dagje uit. De gezelligste en grootste buitenspeeltuin van Zoetermeer en omgeving voor kinderen t/m ca. Kinderen houden van bowlen en vooral van disco bowlen!
Top 10 Bowlen Zuid-Holland Dagtripper.
Gezellig bowlen op 8 volautomatische bowlingbanen, Discobowlen, Kinderfeestjes, Bowling-arrangementen met Buffet en barbecue. Schrijf een review. Dok 99 Rotterdam Rotterdam. Bowlen en eten, dat is waar het om draait bij Bowlingbar Dok 99, twaalf moderne bowlingbanen, steengrillen, houtskoolgrillen, bbq'en, hamburgers, spareribs en saté.
Bowling en gezellig eten Bowling Partycentrum Alphen.
Een uurtje bowlen gecombineerd met barbecueën, of heerlijk gourmetten of steengrillen. Ons bowlingcentrum met restaurant is ook bij uitstek geschikt voor feesten en partijen. Schuif daarna lekker aan. We kunnen ons voorstellen dat je na het bowlen stevige trek hebt gekregen.
Bowlen en Steengrillen Bowling en Steengrill Bowling Partycentrum Alphen.
Vier je kinderpartijtje bij de Bowling, één groot feest. Bowlen en gezellig eten in ons restaurant. dat kan al meer dan 40 jaar bij ons. Bowlen in combinatie met lekker eten, zelf kokkerellen als je gaat Gourmetten, heerlijk vetvrij Steengrillen, ontspannen aan de Barbecue, een groot feest met je Kinderparty of genieten van onze Spareribs of saté.
Steengrill en bowlen Dok 99 Rotterdam.
Daarbij huisgemaakte aardappelsalade, koolsalade, champignons met knoflook en ui, mini maiskolf, tomaat komkommersalade, diverse sauzen, huisgesneden frites en rustiek brood met smeersels. Inclusief spetterend ijsdessert, gepresenteerd met rook en vuurwerk! Na het steengrillen wordt het arrangement afgesloten met een uur bowlen per 6 personen reserveren wij 1 bowlingbaan.

Contacteer ons