steengrillen groningen
Rondvaart en Bowling.
Bowling en Partycentrum Groningen is de juiste plek voor een gezellige, actieve en sportieve vrijetijdsbesteding voor jong en oud, voor kleine en grote groepen. Het Bowling en Partycentrum is gelegen in hartje Groningen en heeft een uitstekend aanbod om een aantrekkelijk en succesvol uitje te organiseren.: Bowlen op 10 wedstrijdbanen. Steengrillen of gourmetten tot maximaal 100 personen.
Arrangementen.
Met de hele klas sportief bowlen en daarna lekker eten! Gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes. Gezellig met familie, vrienden of collegas bowlen. Grillen en voor of na die tijd sportief bowlen. Gedempte Kattendiep 4 9711 PN Groningen. 050 31 206 95.
Kartracing Bowling Groningen Dé plek om gezellig te karten of bowlen.
Kom vandaag nog langs voor een gezellige avond bowlen of een heat karten op de beste kartbaan van Groningen. De kartbaan beschikt over alle verschillende onderdelen die je bij een echte kartrace wil: snelle bochten, langzame bochten, een brug en een tunnel.
Home Restaurant Bowling De Waterburcht Eelde Groningen.
U kunt ook terecht voor zakendiners, bedrijfsuitje, vergaderingen, cursus, familiefeesten, kinderfeesten, Trikke en scootertochten. De Waterburcht ligt centraal gelegen, 15 minuten van Groningen en 15 minuten van Assen, vlakbij de snelweg A28. Er is voldoende, gratis parkeergelegenheid. Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer vanaf Assen en Groningen, in de kop van Drenthe.
Gasterij Smits Restaurant in Midwolda.
We bieden vele mogelijkheden zoals warm en koud buffet met live-cooking, brasserie, grillrestaurant en ook uitgebreide vergadermogelijkheden. Tevens zijn wij met onze Gasterij ook uitermate geschikt voor een al dan niet besloten bedrijfs of personeelsfeest in overleg is veel mogelijk.
De Rozenborg, hotel in Scharmer, vlakbij de stad Groningen. Restaurant De Rozenborg.
Gastronomie beleven en ervaren. Heerlijk genieten in een ongedwongen en sfeervolle setting op een unieke locatie aan het water. Ons restaurant biedt plaats aan ca. Onze keuken is dagelijks geopend van 17.00 tot ca. U kunt hier onze menukaart downloaden.
Bowling Steengrill Rolde.
Op 1 april 2015 hebben we de opening gehad. In 2016 hebben we een grote verbouwing toegepast, het interieur helemaal veranderd en een volledig nieuw terras geplaatst. Onze naam hebben we ook aangepast omdat we naast het bowlen, gespecialiseerd zijn in steengrillen.
pacific.
Tafelgrillen, dat doet u bij De Postwagen!
Op 2 juni 2012 hebben wij een familiedag gehouden bij jullie, wij zijn gestart met een leuke GPS tocht en daarna hebben we Westeren games gedaan dat was ook heel erg leuk. En als afsluiting hadden we steengrillen dat was super lekker!

Contacteer ons