steengrillen made
Grill-Café Onze Buren gezellig voor een hapje een drankje.
All You Can Eat Steengrill 2450, p.p. alleen mogelijk voor groepen vanaf 14 tot 50 personen. uitsluitend mogelijk op vrijdag t/m zondag op reservering vooraf. reserveren via info@hoteltrefpunt.nl of 0162684000. Onze Buren Is het Grill Café gelegen naast. t Trefpunt De Steenhoeve in Made.
Steengrillmenu Zelf grillen Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer.
Bij het steengrillen bakt u het vis/vlees/groenten op uw eigen steen van 400-450 graden. Doordat er geen boter of olie op de steen wordt gebruikt, is het een heel gezonde en vetarme manier van bakken. Zo ontdekt u de pure smaak van het vlees.
WP PRO ADVERTISING SYSTEM All In One Ad Manager for Wordpress.
Nieuwsbericht In de Spotlight: Hotel Partycentrum t Trefpunt in Made KijkopDrimmelen.nl.
Hét middelpunt van ontspanning in het centrum van Made is Hotel Partycentrum t Trefpunt. Het familiehotel met diverse kamers en suites ook rolstoelvriendelijk biedt diverse arrangementen. Juist ook de meerdaagse arrangementen zijn uitstekend te combineren met fietsen, rondvaarten in het nationaal park De Biesbosch, excursies of een van de vele attracties in de omgeving. De diverse zalen zijn bij uitstek geschikt voor vergaderingen, familiefeestjes, bruiloften, recepties, bedrijfsuitjes, presentaties etc. Uiteraard naar wens te combineren met diner, lunch, koffietafel, buffet en dergelijke. Het restaurantgedeelte De Steenhoeve staat model voor wat Bourgondisch inhoudt. Van maandmenu's' tot buffet en van à la carte tot lunch, het Bourgondische karakter proeft u overal in terug. Eten doet u aan de fraai gedekte tafels, in een van de gezellige zithoekjes, in de wintermaanden bij de open haard of in de zomer op het fantastische terras. Eten dat behalve diner, ook keuzes biedt als all you can eat steengrillen, een Brabantse koffietafel of lunch en nog veel meer.
Restaurant t Jaghthuys in Made Restaurants.nl.
Niewe Haagdijk 73, Breda. Plaza 11, Moerdijk. Haven 21A, Breda. De 7 heuveltjes. Galderseweg 27, Breda. Heeren van Oranje. Burgemeester Kerstenslaan 20, Breda. Sassedijk 6a, Strijensas. Dorpstraat 58, Ulvenhout. Biesboschweg 15, Drimmelen. Marktstraat 28, Made. Houtse Heuvel 28, Den Hout.
Arrangement Het Panorama.
Rondleiding door Made. Rondleiding oude kern Drimmelen. Rondleiding museum Zwaluws Erfgoed. Rondleiding op de zoogkoeienhouderij. Rondleiding Hooge Zwaluwe. Lezing over De gegoede burgers van Made. Lezing, van Die Meede naar Made. Lezing over De Linie van den Hout en het Munnikenhof.
Steengrillen Reizigersbeoordelingen Het Panorama TripAdvisor.
2weken geleden samen met buurkinderen gereserveerd om te gaan steengrillen. Het arrangement werd prima verzorgd door o.m. De goede kwaliteit van het vlees, de verse sausjes, frites en salades Bijzonder attente en leuke bediening door het personeel, zij komen regelmatig langs om te vragen of alles nog naar wens is.
Lunch Eetcafé De Steenhoeve Raadhuisplein 1a 4921 ZJ Made N.B. algemene reserveerlijn 31 0162-684000.
Raadhuisplein 1a 4921 ZJ Made N.B. algemene reserveerlijn 31 0162-684000. Hotel t Trefpunt. Grillcafé Onze Buren. Posted on 10 juli 2018 by admin Leave a comment. voor onze menus en gerechten kijk bij menukaarten. en ze zijn er weer Verse Mosselen.
Het Panorama.
Onze wintertosti met rookworst, spek en kaas, geserveerd samen met een kopje erwtensoep. Afrekenen gebeurd enkel per gezelschap en niet individueel. Zomerse BBQ bij het Panorama. Lekker onbeperkt steengrillen bij Het Panorama. Afrekenen gebeurd enkel per gezelschap en niet individueel.
t Jaghthuis in Made Eet.nu.
Het restaurant was verder netjes in Kerststijl aangekleed en ook de open haard zag er erg gezellig uit. Eten drinken 7. Prijs / kwaliteit 7. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Plaatsen met restaurants in de buurt van Made.

Contacteer ons