steengrillen den haag
Menu Steakhouse Den Haag Steengrillen Den Haag Sphinx II.
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Comfortabel gezellig verse producten zeer gunstig met vakmansschap klaargemaakt vriendelijke bediening.
Arrangementen De Uithof.
Heerlijk skiën snowboarden of tuben op echte sneeuw met eventueel les van een deskundige instructeur. Na afloop met zijn allen gezellig steengrillen. Hoe winters wilt u het hebben? Met de sportieve sneeuwarrangementen biedt De Uithof voor ieder wat wils! Teambuilding in de sneeuw. Kerst of nieuwjaarsborrel in De Uithof!
t Oude Gemaal Café Cafetaria Partycentrum en Restaurant.
Het realiseren van een bruiloft verjaardag of personeelsfeest is altijd lastig wij bieden u graag hulp met de organisatie hiervan. Ons restaurant is inmiddels een begrip in Den Haag een sfeervol gezellige zaak waar het goed vertoeven is en de prijzen betaalbaar zijn. Lekker steengrillen met de familie altijd super kwaliteit een heerlijk eten. De gezellig sfeer maakt het restaurant erg fijn om een aantal uur te zitten en de prijs is ook mooi meegenomen. Mijn favoriete locatie in Den Haag! De receptie van onze bruiloft hebben we gehouden bij t Oude Gemaal en we zijn heel blij met alle reacties die we van vrienden en familie gekregen hebben.
ONBEPERKT STEENGRILLEN t Goude Gemaal Den Haag Eet.nu.
t Goude Gemaal in Den Haag. Lekker en gezellig eten hoeft niet duur te zijn. Grote plaatsen met restaurants.
Arrangementen.
2554 BX Den Haag. Telefoon 070-36 86 639. Wij hebben voor een compleet avondje uit diverse actieve dinerarrangementen voor u samengesteld. Hierbij kunt u naast een uurtje bowlen actief uw eigen maaltijd bereiden. Actief diner 2950 p.p. Teppan Yaki Grill Steengrill of Kaasfondue. Uiteraard is het ook mogelijk uw avond op basis van een All-in arrangement compleet te verzorgen. Ockenburgh Active heeft de volgende arrangementen samengesteld. All-in Eigentijds 4500 p.p. Als bovenstaand actief diner arrangement aangevuld met. Koffie of thee naar keuze. All-in Royale 6150 p.p.
Steakhouse Den Haag Steengrillen Den Haag Sphinx II.
Een ideale locatie na of tijdens een dagje uit in Den Haag. Bij Steakhouse en grill restaurant Sphinx2 gelegen in de Zeestraat te Den Haag kunt u sfeervol met uw partner vrienden en / of familie uw eigen vlees steengrillen. Heeft u een vegetariër in uw gezelschap?

Contacteer ons