steengrillen oosterhout
Brasserie Woods in Oosterhout Eet.nu.
op 6 maart 2017. Afgelopen zaterdag 4-3 zijn wij ter gelegenheid van onze dochter haar 16de verjaardag gaan steengrillen bij Woods. Wij gaven van te voren al aan dat het een speciale dag was en dat wij ook hoopten dat zij daar een steentje in bij wilden dragen.
Merlijn de beste Bistro van Brabant.
En op zondag tussen 14.30 uur en 15.30 uur en 18.30 uur en 19.30 uur. Velden met een sterretje aangegeven zijn minimaal gewenst om u goed van dienst te kunnen zijn. Bowling Bistro Merlijn. 4901 HE Oosterhout. Bekijk ook onze Facebook en Instagram.
Het Panorama.
U begint met gezellig steengrillen. met 6 verschillende vleessoorten, 6 sausjes, 6 salades, aardappelwedges, friet en luxe brood. U eindigt met een dessertbuffet. van onbeperkt vanille-ijs, slagroom, bavarois, diverse soorten vers fruit, warme chocoladesaus, aardbeiensaus, diverse strooinootjes en nog veel meer.
Steengrillen Brasserie Woods.
Zijn er kleintjes bij, dan schuiven wij gewoon een kinderstoeltje aan tafel. Alles is onbeperkt bij te bestellen op de drankjes na. Wist je trouwens dat Brasserie Woods het enige restaurant in Oosterhout is waar het mogelijk is om te steengrillen?
t Brabants Bontje in Oosterhout Eet.nu.
Met een groupon bon hier met zijn 2'tjes' gaan steengrillen, toen we aankwamen konden ze ons niet vinden op de reserveringslijst/agenda dit terwijl ik de dag ervoor nog een herinnering had gekregen dat wij de andere dag hadden gereserveerd, en had zelf de bevesting van de gemaakte reservering uitgeprint bij.
Brasserie Woods Brasserie.
Voelt u zich vrij om ons een mailtje te sturen! Vanaf 10.00 geopend: Maandag Vanaf 10.00 geopend: Dinsdag Vanaf 10.00 geopend: Woensdag Vanaf 10.00 geopend: Donderdag Vanaf 10.00 geopend: Vrijdag Vanaf 10.00 geopend: Zaterdag Vanaf 10.00 geopend: Zondag. 4904 TE Oosterhout.
Feesten Brasserie Woods.
Zijn er kleintjes bij, dan schuiven wij gewoon een kinderstoeltje aan tafel. Alles is onbeperkt bij te bestellen op de drankjes na. Wist je trouwens dat Brasserie Woods het enige restaurant in Oosterhout is waar het mogelijk is om te steengrillen?
Gasterij de Seterse Hoeve Eten, feesten en vergaderen in OosterhoutGasterij de Seterse Hoeve in Oosterhout.
MA T/M ZA. vanaf 11 uur. vanaf 10 uur. De beperkte openingstijden op maandag en dinsdag gelden voor de wintermaanden tot en met februari 2018. Gasterij de Seterse Hoeve. Vijf Eikenweg 56. 4903 RK Oosterhout. T 31 0161 411 707.
Steengrillen Menu Types Brasserie Woods.
Home / Steengrillen. Komen jullie ook onbeperkt steengrillen bij het gezelligste familierestaurant in Oosterhout? Voor slechts 2750, kunnen jullie aanschuiven om lekker lang te tafelen. Zijn er kleintjes bij, dan schuiven wij gewoon een kinderstoeltje aan tafel. Alles is onbeperkt bij te bestellen op de drankjes na.

Contacteer ons