bowlen en steengrillen brabant
bowlingveghel.
In het gastvrije Brabant heeft Horeca en Bowlingcentrum Veghel diverse mogelijkheden om een gezellige avond of middag uit te organiseren met familie, vrienden en kennissen. Op deze website leest u alles wat wij u te bieden hebben. U kunt reserveren via het reserveringsformulier, maar u kunt ons ook altijd bellen. De openingstijden staan vermeld op deze website. Arrangementen koude schotels. Gratis WIFI in de hele bowling. Kerstarrangement 2017 klik op de klokken. 1 uur Bowlen 24 euro.
D'n' Oirschotse Kegel.
Ruime keus aan hapjes en drankjes; met een uitgebreide borrel, koffie en bierkaart. Kegelen is ook te combineren met een diner in ons thema-restaurant Koning Goedhart. Combineer kegelen met een hapje en drankje of een andere activiteit. Bekijk hier onze arrangementen.
Merlijn de beste Bistro van Brabant.
Het magische disco bowlen is op woensdag en zaterdagmiddag van 13.00 uur tot 18.00 uur en vrijdagmiddag van 16.00 uur tot 18.00 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondagavond vanaf 20.00 uur. Ook tijdens het disco bowlen zijn voor de kleinste de bumpers en glijbanen beschikbaar!
Kom heerlijk bourgondisch eten in ons restaurant De 3 Musketiers, restaurant, bowling en feestzaal.
De mooiste aanbiedingen meteen in je mailbox! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf eenvoudig op de hooget van de scherpste voordeelacties, heerlijkste gerechten op de menukaart, niet te missen evenementen en gezellige arrangementen. Aanmelden voor de nieuwsbrief. Spelregels van Bowlen.
Home t Bourgondisch Hof, Waalwijk.
LED's' go dinnerbowling. Arrangementen bowlen en diner. Arrangementen bowlen en diner vanaf 20 pers. LED's' go dinnerbowling. Bedrijven / Vrienden League. Arrangementen bowlen en diner. Arrangementen bowlen en diner vanaf 20 pers. t Bourgondisch Hof Eerste Zeine 92 5144 AL Waalwijk tel.
De Bosparel.
Een steengrill restaurant met 4 kegelbanen waar u met uw gezin, familie, vrienden of collegas onbeperkt kunt genieten van steengrillen of Bakels Bollen. Kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle service, vakkundig en vriendelijk personeel, dat alles is voor ons vanzelfsprekend. Door zeer goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij diensten en producten aanbieden, die een uitstekende prijs kwaliteit verhouding hebben.
De 10 beste bowlingbanen in Noord-Brabant TripAdvisor.
Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid Cookietoestemming Sitemap. TripAdvisor LLC is geen boekingsagentschap en onze dienstverlening aan de gebruikers van deze site is kosteloos meer. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.
Bowlingpoint Bowlen in Breda Bowlingpoint Bavel.
Flying Bowling: Restaurant en Bowlingcentrum Veldhoven.
Restaurant Bowling Erica Sint Hubert.
Bowling Erica biedt voor ieder wat wils: gezellig bowlen met familie en kinderen, een leuk avondje uit met vrienden en vriendinnen of een sportieve uitdaging voor fanatieke bowlers. Natuurlijk onder het genot van hapjes en drankjes! Ook bieden wij u de mogelijkheid om voor of na het bowlen een volledige lunch, een meergangendiner of een van onze arrangementen te boeken.
Bowlen Noord-Brabant DagjeWeg.NL.
Noord Brabant Bowlen 21. Survival in het donker en andere spannende groepsuitjes. LAGE ZWALUWE, NOORD-BRABANT Overwin de ene na de andere hindernis in het donker en kom darksurvivallen. Ga daarna de strijd aan bij de Oud-Hollandse Spelen. Geniet van de leukste groepsactiviteiten bij De Belhamel!
Glow Bowlen Bowlen is nu nog leuker bij American Roadhouse! Glow Bowlen Bowlen is nu nog leuker bij American Roadhouse!
Met de vrijgezel als middelpunt hebben wij alles binnen handbereik om er samen een mooi feest van te maken! Zo kunnen jullie karten en bowlen bij het Texas arrangement, meedoen aan de westerngames met het Cowboy arrangement of deelnemen aan onze stoere Redneck games, behorende bij het Redneck arrangement.

Contacteer ons