klompengolf zuid holland
Aspergehof Noordam in Woubrugge, Zuid-Holland, Nederland LekkersDichtbij.nl.
Het aspergeseizoen is van eind maart tot eind juni. Naast aspergekwekerij, klompengolf, kookworkshops of een besloten familiefeest of bedrijfsuitje bent u vanaf het voorjaar in 2017 ook welkom voor koffie, thee, kopje aspergesoep of een heerlijke boerenlunch. U kunt een kijkje in het veld nemen tijdens het asperges oogsten.
Boerderij de Boerinn Struinen Vorsen.
We beginnen met boerenspelen op het land en langzaam introduceren we spellen over het water. Speel klompengolf op één van de mooiste banen van Nederland! Klompengolf bij Boerderij de Boerinn is een geweldige ervaring voor iedereen van klein tot groot.
Boeren Beachgolf Hoek van Holland Be Shore Events.
U bent hier: Home / Strand Zee / Boeren Beachgolf Hoek van Holland. Boeren Beachgolf Hoek van Holland. Golfen is niet meer weg te denken uit de sportwereld en tegenwoordig worden de meeste zakelijke contracten gesloten op de golfbaan. Echter is er een variant waar het er allemaal wat minder serieus aan toe gaat en plezier op de eerste plaats staat, namelijk het Boerengolfen, oftewel Klompengolf.
Boerengolf.
Koeien, houtsingels of een boerenkar vormen de obstakels waarop de behendigheid en de slimheid van elke speler in het team worden getest. Boerengolf kan worden gespeeld door jong en oud en is daarom het perfecte familie uitje op de boerderij.
Boerengolf bij Van Der Geest in Warmond Heerlijk boerengolf bij Van Der Geest in Warmond.
We werden ontvangen in de koeienstal tussen de zwaluwen die in en uit vlogen en het zeer druk hadden met het voeren van de kleintjes. Na de uitleg de wei in wat direct al tot veel hilariteit gaf omdat het best wel soppig was, maar echt ontzettend lachen was het wel.
Boerengolf.
Zo kan dit klompengolf, zoals het ook wel genoemd wordt, prima dienen als familie-uitje of teamuitje, maar ook voor een vriendenuitje of vrijgezellenfeest is dit een zeer gewild tijdverdrijf. Boerengolf kan apart gedaan worden, maar ook in combinatie met andere boerenspellen of als onderdeel van een tocht.
De lekkerste asperges in t Groene Hart vindt je bij Aspergehof Noordam.
Klompengolf, Boer Hollandse spellen, rondleidingen, kookworkshops, wandelen, varen, steppen of andere activiteiten. Ook voor een barbecue, varkentje aan het spit, buffet, diner of feest kunt u op de boerderij terecht. Geheel verzorgd naar uw wens, uw stijl en aankleding. Wij denken graag met u mee.
Arrangement, rondleiding of activiteiten Aspergehof Noordam.
Bij regenachtig weer is er een alternatief programma en ook de BBQ kan overdekt doorgaan. ASPERGERONDLEIDINGEN, klompengolf, Aspergepresentatie, BEDRIJFSEVENEMENT, zaalverhuur, Kookworkshops, polderwandeling, Familie-uitjes, CATERING, High Tea, zelf asperges steken, KOKEN, schilderworkshops, Zalm roken, BBQ etc. De boer opgaan rondleiding. Zelf asperges steken.
Activiteitenboerderij Zuid-Holland Boerengolf Jeu de Boer.
Wij zijn een gezellige recreatieboerderij in Hazerswoude gemeente Alphen aan den Rijn waar u met uw kinderen, familie, collega's, vrienden, school of ander gezelschap kunt kiezen uit leuke activiteiten zoals boerenbowlen, boerengolf, boerenspellen, GPS-tocht, Jeu de Boeren, Kloten langs de sloten, e.a.

Contacteer ons